Om os

GARDENE er en mindre virksomhed som arbejder professionelt og engageret med alle former for haveanlæg til private, virksomheder og offentlige institutioner.

Det betyder for dig som kunde, at vi kan yde den bedste personlige service, høj kvalitet, fleksibilitet samt at du som kunde vil blive sat helt i centrum. Alt det tilsat med vores fornuftige priser, er vi den rette virksomhed for dig.
 

Vi bestræber os for at vores slutprodukt skal svare til kundes forventninger, derfor er det altid højt Faguddannede medarbejdere som besøger netop dig.
Søger du gode ideer, råd eller professionel vejledning om ovenstående former for anlægsarbejde er du velkommen til at se dig omkring på vores hjemmeside, eller kontakte os telefonisk eller pr. mail så vil vi meget gerne lave en aftale hvor vi sammen kan finde netop den løsning som passer til dit behov.

Om os

Gardene er en mindre virksomhed med uddannede Anlægsgartnere som arbejder professionelt og engageret med alle former for haveanlæg til private, virksomheder og offentlige institutioner.

 

LÆS VORES ANMELDELSER HER 

 

 

Services

Kontakt os!

Billesborgvej 55, 4600 Køge

​tilbud@gardene.dk

Tlf: 20 60 20 40